Te confrunti cu probleme de auz? Exista solutii si sunt la indemana ta!

Din fericire, gama de aparate auditive a evoluat considerabil in ultimii ani, iar astazi exista dispozitive ultra-moderne care asigura toate avantajele: discretie, confort, mobilitate si flexibilitate.

Pacientii hipoacuzici se pot bucura de un stil de viata normal, gratie acestor echipamente care au fost imbunatatite constant, pentru a raspunde nevoilor lor. Exista device-uri cu o autonomie a bateriei excelente, cu functionalitati moderne si alte avantaje considerabile de care poti beneficia. Impreuna cu audiologul, vei gasi solutia optima pentru problema ta.

1. Aparatele auditive RetroAuriculare (Behind The Ear – In Spatele Urechii)

Cel mai comun si cel mai cunoscut aparat auditiv este cel RetroAuricular, pozitionat Behind The Ear, adica in spatele urechii. Ele se adreseaza pacientilor cu grad sever de hipoacuzie si au un design placut. Sunt mici, elegante si asigura un grad inalt de discretie.

De asemenea, sunt compatibile cu aplicatii diverse si accesorii care integreaza functionalitatea BlueTooth. Exista 3 optiuni pe care merita sa le iei in considerare: aparatul M-Core R312, aparatul Emerald 8C RIC si aparatul Mosaic 8C BTE.

Acestea sunt echipamente ultra-moderne, care asigura cel mai inalt nivel de confort in categoria aparatelor retroauriculare. De exemplu, M-Core R312 iti ofera 10 optiuni de culori, se conecteaza usor cu telefonul, TV-ul sau orice alt dispozitiv si prelucreaza semnalul binaural.

Emerald 8C RIC integreaza tehnologia MyCore, are dimensiuni mici si un design atractiv. Mosaic 8C BTE ofera purtatorului confort sporit. Merita!

2. Aparatele auditive IntraAuriculare (In The Ear / In The Canal)

Aceste aparate ultramoderne iti permit sa percepti toate sunetele din jur cu usurinta, chiar si in conditii dificile de mediu. Sunt concepute dupa o dimensiune optima, care asigura discretie sporita.

Functiile de utilizare sunt multiple, iar experienta auditiva este de calitate maxima. Dincolo de aceste avantaje, compatibilitatea cu foarte multe accesorii reprezinta un avantaj sporit.

Pacientii hipoacuzici pot urmari programele preferate la TV si pot purta conversatii la telefon, bucurandu-se de conexiunea directa dintre aparatul auditiv si aceste dipozitive smart. M-Core iX, Sterling 8C CIC/IIC si inoX CIC 8C sunt in topul celor mai populare echipamente din aceasta categorie.

M-Core iX foloseste tehnologia Motion Core, ce asigura un nivel optim de auz, in timp ce Sterling 8C CCIC/ IIC are toate caracteristicile pentru o experienta auditiva confortabila. InoX CIC 8C reprezinta un mod rapid de protezare si integreaza tehnologie de ultima ora.

Programeaza-te la WeSound.ro pentru audiograma si specialistii iti vor recomanda solutia optima

La WeSound.ro gasesti cei mai buni specialisti din domeniu. Alege centrul cel mai apropiat de locatia in care te afli si programeaza-te pentru o audiograma. E atat de simplu: te poti programa fie online, pe WeSound.ro, fie telefonic.

Odata ce ai ajuns la acest centru de protezare auditiva, ti se vor face toate analizele de care ai nevoie pentru o diagnosticare clara a problemelor de auz.

Ulterior, specialistii iti vor recomanda cel mai potrivit aparat auditiv pentru tine, tinand cont nu doar de diagnostic, ci si de stilul tau de viata, de care te vei putea bucura in continuare pe deplin.

WeSound.ro are o vasta experienta in domeniu si colaboreaza cu Rexton, unul dintre cei mai mari producatori de echipamente auditive de pe tot globul. Recomandarile lor au in vedere echipamente de ultima generatie, care asigura confort maxim.