Dupa cum toata lumea stie acest lucru, timpul este o resursa extrem de pretioasa si trebuie folosit intr-un mod cat se poate de eficient. Fiind vorba de o lucrare la inaltime, atunci durata realizarii constructiei poate sa creasca. De asemenea, creste si riscul accidentarii pentru muncitori.

Timpul este o resursa foarte pretioasa a zilelor noastre si trebuie folosit cat mai eficient. Cand vine vorba despre lucrarile la inaltime, timpul de lucru se mareste considerabil. In plus, riscul accidentarilor pentru personalul de  interventie devine destul de mare.

Inchirierea va ajuta sa evitati blocarea de fonduri excesive in achizitie, mentenanta si alte costuri. Inchirierea va ofera echipamentul potrivit atunci cand aveti nevoie astfel este mai eficienta decat achizitia si va ajuta sa evitati costurile atunci cand nu folositi utilajul, ceea ce va va imbunatati performantele financiare.

TTA dispune de nacele precum: PRB, autopropulsate cu brat, autopropulsate tip foarfeca, platforme montate pe senile, autopropulsate tip verticale si telehandler. 

Versatilitatea‌ ‌este‌ ‌principalul‌ ‌avantaj‌ ‌al‌ ‌acestor‌ ‌nacele;‌ ‌acestea‌ ‌ofera,‌ ‌de‌ ‌asemenea,‌ ‌flexibilitate‌ ‌pentru‌ ‌utilizare‌ ‌in‌ ‌orice‌ ‌tip‌ ‌de‌ ‌munca ‌din ‌in‌ ‌orice‌ ‌mediu,‌ ‌facandu-le‌ ‌o‌ ‌alegere‌ ‌ideala‌ ‌pentru‌ ‌inchirieri.‌

De‌ ‌asemenea,‌ ‌acopera‌ ‌o‌ ‌zona‌ ‌ampla ‌de‌ ‌lucru,‌ ‌astfel‌ ‌gestionand‌ ‌eficient‌ ‌spatiul.‌ ‌Sunt‌ ‌usor‌ ‌de‌ ‌operat,‌ ‌necesitand‌ ‌doar‌ ‌1-2‌ ‌persoane.‌ ‌Unul‌ ‌dintre‌ ‌cele‌ ‌mai‌ ‌bune‌ ‌utilaje‌ ‌pe‌ ‌care‌ ‌le‌ ‌oferim‌ ‌este‌ ‌nacela‌ ‌PRB‌ ‌pe‌ ‌care‌ ‌o‌ ‌puteti‌ ‌inchiria‌ ‌la‌ ‌un‌ ‌cost‌ ‌mic.‌ 

Este mai ieftin sa inchirieri o nacela fata de achizitionarea ei? 

Chiar daca de multe ori exista perceptia conform careia a inchiria ceva este mai costisitor decat a cumpara acel ceva, atunci cand vorbim despre nacele aceasta teorie nu este reala.

Si spunem acest lucru pentru acele lucrari la inaltime care au caracter ocazional. Este mult mai ieftin sa inchiriezi o nacela in acele perioade in care trebuie sa desfasori activitati la inaltime decat sa achizitionezi propriul utilaj si sa il tii in garaj in cea mai mare perioada a timpului. 

Gama noastra de nacele de inchiriat insumeaza utilaje de ridicare ideale pentru lucrari de mentenanta, inspectie, vopsire, zugravire, decoratiuni, constructii si instalatii aflate la inaltime. 

Nacelele sunt utilaje care pot fi folosite in orice ramura a industriei, dar in mod special se folosesc pe santierele de constructii, in locurile unde se lucreaza la inaltime si unde oamenii trebuie sa fie ridicati impreuna cu materiale de care au nevoie. 

TTA ofera o gama de utilaje de constructii disponibile pentru inchiriere in Bucuresti include utilaje de ridicare, in special nacele si platforme autoridicatoare. Cum nacelele sunt deosebit de importante pe un santier de constructii – exista situatii cand fara ajutorul unei nacele munca ar stagna – trebuie sa stii ca acestea sunt o alternativa mult mai confortabila si mai usor de utilizat a schelelor. 

Necesitatea inchirierii unei nacele

Pentru Bucuresti si judetul Ilfov, in cazul in care va decideti sa inchiriati din scurt o nacela, fie si sporadic, in functie de zona santierului, putem livra nacela intr-un timp de 1-2 ore sau chiar mai putin.

Colectam datele prin telefon si email de la dvs, dupa care dispeceratul firmei noastre analizeaza care este cea mai apropiata nacela potrivita pentru lucrarea dumneavoastra.  

In foarte multe domenii de activitate exista operatiuni si activitati ce prespun lucrul la inaltime. Doar ca aceste activitati si operatiuni au caracter ocazional si prin urmare nu se justifica achizitionarea unor platforme autoridicatoare pentru aceste activitati ocazionale. 

Fiecare echipament are un pret inchiriere nacela diferit, deoarece este in functie de tipul de echipament inchiriat, gradul de dificultate a lucrarii si tipul de inchiriere nacela, fie cu operator sau fara. 

O nacela are avantajul faptului ca va ofera o eficienta sporita in ceea ce priveste lucrul. Acesta este si motivul pentru care cererea pentru aceste utilaje a crescut foarte mult in ultimii ani. In acelasi timp, costurile de achizitie, intretinere, dar si de autorizare sunt si ele destul de mari, de aceea nu se justifica achizitia unei nacele decat in situatia in care va fi folosita zilnic.

Accesarea rapida si sigura la inaltime pentru diferite domenii

Lucrarile de reparatii si renovare la fatada casei se pot face rapid si fara complicatii de pe nacela. Cu ajutorul nacelelor puteti zugravi parti dintr-un perete, sau puteti vopsi intreg zidul intr-un timp scurt, fara a fi necesara instalarea de schele pentru santier.

Serviciile noastre de inchiriere nacele tractabile pentru lucrul la inaltime ofera solutii economice pentru nevoile dumneavoastra. Echipamentele pe care le oferim sunt unele profesioniste, moderne si calitative.

Necesara pentru proiectele dumneavoastra nacela tractabila, poate fi solutia optima si salvatoare din punct de vedere al costurilor fiind usor de manevrat datorita constructiei, se poate utiliza si transporta cu usurinta si poate incepe activitatea in cateva minute, obtinand un timp de functionare maxim.
 
Tipuri de nacele ce pot fi inchiriate: nacele articulate, nacele tip foarfeca, nacele tractabile si nacele verticale.