Criolipoliza – un real ajutor ca sa slabesti usor

Grija fata de aspectul fizic este importanta, mai ales cata vreme in prezent se pune un accent atat de mare pe prima impresie. Unul dintre lucrurile care contribuie la aspectul dorit este forma corpului.

Aceasta este influentata adesea de depozitele de grasime de la nivelul corpului, care in general se acumuleaza in zone foarte greu de lucrat. Afla cum poti slabi la rece si cum te poate ajuta acest procedeu sa te bucuri de aspectul dorit.

Criolipoliza reprezinta procedeul de inghetare a celulelor adipoase, prin care poti scapa de grasime fara efort. Criolipoliza este un procedeu non-invaziv, astfel ca nu vei simti disconfort sau durere in timpul procedurii.

Ce este mai important insa este faptul ca poti pierde centimetri semnificativi din zonele greu de lucrat la sala, fara a fi nevoita insa sa faci antrenamente zilnice in acest sens sau sa urmezi diete dificile.

In plus, criolipoliza pret te ajuta si sa economisesti bani, deoarece procesul in sine nu este scump, mai ales comparativ cu alte solutii de slabire.

Practic, in timpul procesului de criolipoliza celulele adipoase sunt inghetate si mor, iar procesul este cu mult mai eficient decat arderile generate de activitate musculara.

In plus, stim cu totii ca unele zone precum abdomenul, zona interioara a coapselor sau interiorul bratelor sunt mai greu de lucrat la sala, iar rezultatele se pot lasa asteptate.

Criolipoliza elimina acest inconvenient si rezolva problema intr-un timp mai scurt fata de orice alta metoda de slabire. Iti vor fi necesare cateva sedinte de criolipoliza pentru a putea vedea efectele, iar in acest sens este important si sa alegi clinica la care vei realiza procedura.

Pentru servicii criolipoliza Bucuresti poti merge la clinica Artist Touch, acolo unde te poti bucura de inovatia in domeniu si anume tehnologia cu aparatul IceSculptor 360°, care ofera o eficienta crescuta comparativ cu orice alt procedeu de criolipoliza.

Aparatul IceSculptor 360° acopera o suprafata mai mare, astfel ca inghetarea celulelor grase se face intr-un timp mult mai scurt si mult mai eficient.

Daca vrei sa scapi de grasimea inestetica acumulata pe coapse, solduri sau abdomen, atunci criolipoliza este cea mai eficienta solutie pentru care poti opta.

Alaturi de un regim alimentar variat si de activitate fizica vei reusi sa iti transformi corpul intr-un timp scurt si sa arati cat mai bine gratie proceselor moderne de slabire la rece.