Timpul este o resursa importanta in orice domeniu, insa atunci cand intreaga ta activitate se bazeaza pe existenta programarilor parca totul se complica si fiecare minut devine cat se poate de valoros.

Profesionistii de beauty inteleg acest aspect foarte bine si stiu ca o programare nerespectata sau anulata inseamna atat pierderi financiare, cat si timp pierdut, in care nu poti desfasura alta activitate, in speranta ca vei reusi sa inlocuiesti acea programare.

In majoritatea cazurilor insa este foarte greu sa gasesti acel client care sa aiba nevoie de o programare dintr-o clipa in alta astfel ca, profesionistului nu ii mai ramane decat sa astepte urmatoare programare.

Aplicatiile de programari online au dezvoltat o solutie utila si eficienta menita sa reduca numarul de programari anulate si neonorate.

Fiecare client va primi un mesaj pe numarul de telefon si o notificare prin intermediul aplicatiei prin care i se vor reaminti toate informatiile privind data, ora si serviciul sau serviciile pentru care a optat.

In functie de caracteristicile fiecarei aplicatii, mesajele de reamintire pot fi transmise fie cu o zi inainte de programare, fie atat cu o zi inainte, cat si cu cateva ore inainte de programare.

Exista de asemenea, situatii in care clientul nu poate ajunge la salon din diferite motive, insa acest lucru nu va insemna o programare pierduta.

Tot prin intermediul aplicatiei acestuia i se ofera oportunitate ca in momentul in care doreste sa anuleze programarea, sa consulte calendarul profesionistului astfel incat sa isi rezerve o alta zi sau un alt interval orar.

MERO este prima aplicatie de acest tip din Romania, lansata pe piata in anul 2017 ce in prezent detine o comunitate de peste 3000 de profesionisti din domeniul beauty.

Aceasta aplicatie de management al programarilor este foarte usor de utilizat, tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii pe platforma sa introduci adresa salonului, sa selectezi serviciile pe care le oferi si programul de lucru.

In momentul in care un utilizator isi face o programare, tu vei putea vedea toate informatiile in timp real, iar in calendar slotul selectat va deveni indisponibil pentru alte persoane.

Experienta profesionistilor inscrisi pe platforma atesta faptul ca notificarile si mesajele de confirmare reprezinta principala metoda ce a determinat scaderea numarului de neprezentari si anulari, intrucat clientii insisi si-au manageriat mai bine programul.

Inscrie-te si tu in comunitate profesionistilor de pe MERO.