Șemineele electrice reprezintă cea mai simplă și accesibilă modalitate de a reproduce senzorial, atmosfera magică a unui semineu adevărat pe lemne, indiferent dacă locuiești la casă, dar mai ales, într-un apartament la bloc.

În acest sens, prietenii noștri de la PEFOC, ne vor introduce în universul fascinant al soluțiilor alternative de încălzire și decor de calitate premium, la prețuri accesibile pentru fiecare familie din România.  

Modelul propus pentru astăzi este un șemineu care se diferențiază de restul dispozitivelor de pe piață, datorită caracteristicilor premium, a diversității de stiluri și a posibilităților diferite de accesorizare: șemineu electric tip focar încastrabil și șemineu electric pe perete cu ramă din MDF, în stil clasic, vintage, romantic sau modern – minimalist.

Așadar, recomandarea specialiștilor se îndreaptă către un model special de șemineu electric TAGU – un model la standarde europene de siguranță, cu rame din lemn finisate cu furniruri premium care se asamblează intuitiv și rapid, în maximum 30 de minute.

Șemineele electrice TAGU sunt prevăzute cu un termostat digital cu ecran de tip LED, prietenos cu consumul, dar și cu mediul înconjurător. 

Cu ajutorul acestuia, veți putea seta temperatura dorită și personaliza pornirea automată pentru fiecare zi a săptămânii. Astfel, cu un control mai precis asupra temperaturii din încăpere, puteți menține confortul termic și chiar evita risipa de energie.

Focarul electric TAGU PowerFlame este creat cu grijă față de mediul înconjurător și vine dotat cu senzorul „geam deschis” care oprește automat căldura atunci când detectează deschiderea geamului și scăderea bruscă a temperaturii din încăpere.

Puternică, dar silențioasă în același timp, aeroterma de 1500W a șemineelor electrice Tagu este capabilă să încălzească un spațiu suficient de mare, de până la 37 metri pătrați, oferind acel plus de confort termic pentru un living sau un dormitor în apartamentul de la bloc. 

În plus, datorită tehnologiilor avansate și inovațiilor din domeniul dispozitivelor electrice, acest semineu electric de perete este prevăzut inclusiv cu funcție de „Temporizator” care va fi extrem de utilă de fiecare dată când doriți să vă setați oprirea șemineului, fără a vă mai ridica din pat. 

Un șemineu electric se poate folosi în orice anotimp, chiar și vara? Da! Pentru că efectul de flacără al acestui dispozitiv, poate funcționa și fără funcția de încălzire. 

Datorită afișării cu efect de flacără ultra-luminoasă veți putea folosi șemineul în plină zi și să vă bucurați de jocul flăcărilor virtuale, oferindu-ți senzația că te afli la gura unui șemineu pe lemne adevărat. 

Acest efect este perfect vizibil, atât ziua, cât și noaptea, grație luminozității ajustabile pe 5 nivele și trepte de putere diferite, permițând utilizatorului să obțină luminozitatea dorită în funcție de preferințele ambientale.

Din punct de vedere al consumului de energie electrică, șemineul electric TAGU demontează toate miturile. Cu funcția de încălzire oprită, la un astfel de dispozitiv premium consumul de energie electrică este incredibil de mic. 

Datorită tehnologiei LED încorporate, efectul de flacără te va costa doar 11.2W/h, mai puțin chiar și decât un simplu bec economic!

Așadar, dacă îți dorești un produs inedit și rezistent în timp, în al cărui proces de fabricare s-au investit ultimele tehnologii din domeniu cu respectarea normelor stricte de siguranță, comandă-ți acum un șemineu electric! 

În magazinul online www.pefoc.ro vei găsi și o sumedenie de alte soluții termice, începând de la șeminee clasice pe lemne, șeminee pe gaz sau termoșeminee cu boiler, sobe noi cu aspect rustic și coșuri de fum profesionale, toate cu livrare gratuită și promptă în maximum 48 ore de la confirmarea comenzii. 

1 thought on “Toamna asta relaxează-te în living-ul apartamentului tău la gura unui șemineu eletric premium

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *