Efortul de a găsi un cadou potrivit, dar în același timp inedit, a crescut paradoxal odată cu diversitatea de opțiuni de pe piață. Oare ce anume i-ar plăcea? Ce lucru îi lipsește?

Sper să nu-i iau ceva ce are deja! Dacă ești în pană de idei și ți se pare tot mai dificil să găsești cadoul perfect pe care să-l dăruiești unui membru al familiei, persoanei iubite sau unei prietene dragi. PEFOC te înțelege și vine în ajutorul tău, propunându-ți o variantă practică și deosebită de semineu decorativ cu bioethanol.

Bioșemineul – așa cum mai este denumit – arde cu flacără adevărată și imită atmosfera creată de un șemineu veritabil. Și pentru că beneficiază de avantajul că nu necesită un coș de fum, un astfel de șemineu poate deveni un cadou perfect pentru cei care locuiesc într-un apartament la bloc.

Acest cadou este potrivit mai ales unei persoane dragi cu o slăbiciune pentru amenajări interioare de efect, datorită posibilităților de utilizare care vor înobila orice spațiu în care va fi folosit, fie că vorbim de masa din living, în timpul cinei, pe o terasă la o unei petrecere în aer liber sau în baie, pentru crearea unei atmosfere intime și relaxante. 

Posibilitățile de amenajare sunt practic nelimitate, grație complexității de forme, paletei vaste de culori și dimensiunilor care variază de la modele mai mici, care se pot amplasa pe mese sau mobilier, până la bioșeminee statice sau care se încastrează direct în perete.

Spre deosebire de un semineu electric care funcționează pe curent, principiul de funcționare al unui bioșemineu este foarte simplu. În rezervorul dedicat se toarnă combustibilul special, apoi se aprinde focul cu ajutorul unei brichete sau al unor chibrituri lungi.

Flacăra va persista în funcție de dimensiunea rezervorului de la o oră și jumătate, până la câteva ore neîntrerupt. Datorită combustibilului special folosit în timpul arderii, acesta nu va degaja fum sau miros neplăcut. 

În continuare vă prezentăm o serie de avantaje ale bioșemineelor care le fac atât de potrivite pentru a se transforma în cadoul perfect:

  • se bucură de un design deosebit cu diverse forme și culori, integrabile în orice locuință;
  • ard cu flacără adevărată, asemenea unui șemineu clasic pe lemne;
  • nu necesită coș de fum deoarece nu se emană fum și miros în timpul arderii;
  • forme și dimensiuni variate, fixe – de perete sau mobile – ce pot fi mutate cu ușurință;
  • potrivite atât pentru interior în orice încăpere, inclusiv în baie, cât și pentru exterior, dacă 
  • vremea permite: pe terasă, balcon sau grădină;
  • prețuri accesibile, ce pornesc de la aproximativ 300 lei, fără alte costuri ulterioare;
  • poate fi accesorizat cu lemne ceramice sau pietre decorative.

Așadar, te invităm să ieși din zona de confort a cadourilor monotone intrând pe site-ul www.pefoc.ro! Aici pe lângă un Weber grill american de calitate premium, poți comanda un bioșemineu cu toate beneficiile lui.

Acesta va deveni un cadou inedit de casă nouă și cu siguranță va fi pe placul gazdei. O astfel de achiziție va reuși să aducă fericire în sufletul persoanelor dragi ție, care de acum înainte, se vor putea delecta ore în șir privind la jocul relaxant al flăcărilor din noul șemineu. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *