Unul dintre cele mai importante lucruri de care au nevoie tinerii parinti este caruciorul.


Criteriile pentru alegerea acestuia sunt destul de complexe, dar toate duc la aceeasi concluzie: cea mai buna varianta este alegerea dintre modelele de carucioare copii 3 in 1, care ofera echilibrul perfect dintre bugetul necesar si functionalitate.

Merita investitia initiala in modelele de carucioare copii 3 in 1?

Cel mai important criteriu pe care se bazeaza parintii atunci cand aleg caruciorul, este raportul dintre performanta si pret. In plus, se doreste achizitionarea unui produs care sa poata fi utilizat pentru o perioada cat mai lunga de timp, chiar daca investitia initiala este putin mai mare.

Din acest motiv, oferta de carucioare copii 3 in 1 este cea mai indicata, deoarece pentru multe familii sosirea unui nou membru in familie reprezinta un efort financiar considerabil.

Optand pentru un model de carucioare copii 3 in 1, parintii obtin un produs care poate fi utilizat in mai multe etape din viata celui mic. In acest fel, costurile pe termen lung sunt mai mici, iar confortul pentru toata familia este ridicat. Modelele de carucioare copii 3 in 1 contin trei elemente, astfel:
1. Landoul
2. Cadrul pentru carucior
3. Scaunul auto

Fiecare dintre acestea poate fi utilizat independent sau in combinatie cu alte elemente, permitand transportarea in siguranta a copilului, inca din primele zile de viata.

Scoica auto este obligatorie pentru a transporta nou-nascutul cu masina, iar ea trebuie utilizata inca de la aducerea copilului din maternitate. Deoarece niciun drum nu este prea scurt pentru a evita utilizarea scoicii, se recomanda achizitionarea unui model de carucioare copii 3 in 1.

Acesta include si aceasta componenta ce poate fi utilizata pana la varsta de aproximativ 6 luni a copilului. Scoica trebuie schimbata cu un alt scaun auto, atunci cand varful urechilor copilului depaseste marginea superioara a spatarului.

Scoica se utilizeaza intotdeauna cu spatele catre sensul de mers, iar acest tip de montare ar trebui continuat si cu urmatoarele tipuri de scaune auto, pana cand copilul implineste varsta de 3 ani.

Pentru a evita cheltuieli suplimentare, se recomanda ca dupa varsta de 6 luni, sa se cumpere un scaun auto rotativ si multifunctional, care putea fi montat cu fata catre sensul de mers, atunci cand copilul atinge varsta potrivita.