Anul 2024 aduce în lumina reflectoarelor o nouă melodie care promite să devină favorita pentru Dansul Mirilor:
„De neînvins în 2”, compusă de charismatica Anisa Săndulache, cunoscuta realizatoare TV de la Fresh Acces, A7TV.
Melodia este orchestrată de Dinu Maxer, care a fost cucerit de versuri, dar și de vocea Anisei.
Această piesă specială va avea premiera în noaptea de Revelion, în cadrul Ediției Speciale transmise de A7TV, un moment așteptat cu nerăbdare de toți iubitorii de muzică.

Anisa însăși descrie procesul creativ drept „o inspirație divină”, un moment în care sentimentele și muzica s-au unit perfect. „De neînvins în 2” nu este doar o melodie, este o poveste de dragoste pusă pe note muzicale, un omagiu adus relațiilor durabile și iubirii necondiționate.
Cu o lansare atât de emoționantă și o poveste atât de autentică, nu este de mirare că „De neînvins în 2″ este deja pe buzele multor îndrăgostiți și se preconizează a deveni melodia anului 2024 pentru Dansul Mirilor. Este o piesă care nu doar încântă auzul, ci și atinge inimile, amintindu-ne de puterea și frumusețea dragostei adevărate.

„De neînvins în 2” – Un dans al mirilor, ca un imn al Iubirii Eterne

Reporter: Anisa, ne poți spune mai multe despre geneza piesei tale, „De neînvins în 2”? Ce semnificație are ea pentru tine?

Anisa Săndulache: „De neînvins în 2” înseamnă foarte mult pentru mine. Este o dedicație pentru soțul meu, partenerul meu de viață de opt ani, cu care am o minune de fetita. Totul a început într-o zi obișnuită, în mașină, când am fost cuprinsă de o inspirație divină. Versurile și melodia mi-au venit natural, parcă erau scrise deja în inima mea. Este o expresie a iubirii mele profunde și a recunoștinței pentru căsnicia noastră.

Anisa-si-Dragos-Sandulache.jpg

Reporter: Spune-ne mai multe despre colaborarea ta cu Dinu Maxer.

Anisa Săndulache: Colaborarea cu Dinu Maxer a fost o experiență extraordinară. El este un prieten drag și un profesionist desăvârșit. Dinu a înțeles viziunea mea și a adus piesei o dimensiune orchestrală superbă. El crede cu tărie că „De neînvins în 2” va deveni dansul mirilor anului 2024, ceea ce mă umple de emoție și mă onorează.

Reporter: Cu o carieră de succes în televiziune, ce te-a motivat să te întorci spre muzică?

Anisa Săndulache: Chiar dacă am ales calea televiziunii, muzica a rămas mereu o parte esențială a vieții mele. Acest moment muzical a venit ca o chemare divină. Am simțit că este timpul să împărtășesc această piesă cu lumea. Cred cu tărie că totul se întâmplă la momentul potrivit, iar „De neînvins în 2” este expresia acestui adevăr.

Anisa-Sandulache-dansul-mirilor.jpg

Reporter: Care este mesajul principal al piesei „De neînvins în 2”?

Anisa Săndulache: Piesa vorbește despre iubirea eternă, acea iubire care lasă o amprentă în eternitate. Sunt sigură că va atinge multe inimi, pentru că reflectă emoții și sentimente universale. Este o melodie care vorbește despre iubirea care rezistă, care triumfă în fața oricăror provocări. Doi oameni care se iubesc, chiar sunt de neînvins!

Reporter: Crezi că „De neînvins în 2” va avea un impact asupra publicului?

Anisa Săndulache: Sunt convinsă că va avea un impact profund. Cei care vor alege această melodie ca dans al mirilor vor simți că este de bun augur pentru căsnicia lor. Piesa are o energie specială, o vibrație care spune povestea iubirii adevărate, a parteneriatului și a uniunii pentru eternitate.

Reporter: Ce aștepți de la lansarea acestei piese?

Anisa Săndulache: Sper ca „De neînvins în 2” să fie ca o sursă de inspirație pentru toți cei care cred în iubirea eternă. Este o piesă care vine din inima mea și sper să găsească un loc și în inimile ascultătorilor.

Reporter: Cum vezi viitorul tău în muzică?

Anisa Săndulache: „De neînvins în 2” este doar începutul. Simt că acesta este un nou capitol în viața mea artistică, unul în care muzica va juca un rol central. Sunt deschisă la noi posibilități și entuziasmată să văd unde mă va duce acest drum.

2 thoughts on “Melodia „De neînvins în 2” de Anisa Săndulache, Noua Senzație pentru Dansul Mirilor în 2024

  1. Anisa Sandulache demonstreaza inca o data talentul si pasiunea sa pentru muzica prin interpretarea piesei Melodia de neinvins in 2. Cantecul sau este plin de energie si optimism, reprezentand un cadru perfect pentru momentele speciale din viata fiecarui cuplu. Cu siguranta, aceasta piesa va deveni una dintre preferatele mirilor din acest an.

  2. Melodia de neinvins in 2 interpretata de Anisa Sandulache este cu adevarat o noua senzatie pentru dansul mirilor in 2024. Vocea ei puternica si versurile pline de sens transmit emotie si pasiune, fiind perfecte pentru a crea o atmosfera magica la nunta ta. Cu siguranta, aceasta melodie va ramane in sufletele celor care o asculta si va aduce un plus de farmec evenimentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *