Fiecare dintre noi are in portofel macar doua-trei carti de vizita primite in cadrul evenimentelor la care a luat parte in ultima vreme. In timp ce unele sunt aruncate intr-un compartiment si nu mai primesc atentie poate chiar cativa ani de zile, altele se pot dovedi a fi de mare ajutor in momentul in care aveti nevoie sa luati legatura cu cineva care v-ar putea ajuta cu anumite informatii sau chiar servicii.

Fie ca vorbim despre medici, profesori sau constructori, fiecare are de oferit cate ceva, motiv pentru care este necesar sa aiba carti de vizita mereu la ei, pentru ca nu se stie cu cine va intalniti, iar respectivul sau respectiva sa fie interesat/a de serviciile sau produsele dumneavoastra.

Cartile de vizita ofera oamenilor posibilitatea de a va contacta ulterior

Cand intalniti pe cineva si dezvoltati un dialog, doriti sa ii oferiti sansa de pastra legatura, fara a fi nevoie sa scoateti rapid o foaie de hartie pentru a-i lasa numarul de telefon sau numele dumneavoastra.

Evident, o optiune mai moderna este sa utilizati aplicatii pentru telefon care permit gadgeturilor sa faca schimb de informatii de contact. Desi aceste optiuni sunt disponibile pentru multi, vor exista intotdeauna situatii in care intalniti pe cineva care poate sa nu aiba acces la mijloace tehnologice in acel moment sau persoane carora nu le este confortabil sa le foloseasca.

Acesta este motivul pentru care nimic nu poate inlocui cartea de vizita, incurajand oamenii sa va contacteze.

Cartile de vizita arata ca sunteti cu adevarat un profesionist

Prin actiuni aparent nesemnificative reusim sa aratam celor cu care intram in contact cat de mult conteaza pentru noi. Astfel, ceva la fel de simplu ca o carte de vizita indica faptul ca v-ati facut timp pentru a compila cele mai importante informatii, astfel incat cei interesati sa poata lua legatura cu dumneavoastra cat mai usor.

Mai mult decat atat, daca veti apela la serviciile de imprimare de la Agrafa Print, veti avea posibilitatea de a beneficia de mai multa creativitate din partea colegilor nostri care se ocupa de partea de design.

Concret, puteti sa aveti o carte de vizita mult mai interesanta, cu un model mult mai modern si chiar mai atractiv pentru cei cu care intrati in contact.

Norocul poate aparea atunci cand nici macar nu va asteptati

Exista atat de multe situatii in care puteti sa va intalniti cu diversi colaboratori sau clienti, lucru care v-ar putea ajuta nespus in dezvoltarea unei afaceri de succes. Totul e sa fiti pregatit la momentul potrivit.

Nu strica sa va puneti cateva carti de vizita in portofel sau in servieta atunci cand mergeti la o intalnire de afaceri. Deci, iata cat de simplu se pot crea contacte, relatii si colaborari.

Design de carti de vizita si calitatea imprimarii lor

Este important sa intelegeti rolul semnificativ al unui designer, cel care este profesionist atunci cand vine vorba de carti de vizita. Fiecare aspect trebuie luat in considerare si trebuie analizat, astfel incat efectul vizual sa fie unul cat mai placut.

Este vorba despre combinarea unui numar de elemente de design, cum ar fi culoarea si tipografia, pentru a avea un impact cat mai bun. In cazul in care vorbim despre o multime de informatii, este clar ca intregul design trebuie regandit, astfel incat sa se ajunga la o forma ideala.

In plus, un alt element care cantareste foarte mult in aceasta situatie este legat de consistenta cartonului folosit. Prin urmare, trebuie sa va orientati catre un suport de foarte buna calitate, care sa faca fata la testul timpului.