Cand vine vremea sa-ti cumperi o pereche de casti, tine cont de sfaturile de mai jos si ia in considerare nevoile si propriul stil de viata!

Daca esti in cautarea unei noi perechi de casti pentru iPhone-ul tau, ai o decizie foarte importanta de luat: casti cu fir sau fara fir?

Modelul fara fir este confortabil si te poate scuti de firele care se incurca foarte usor, dar vin cu dezavantajul pretului mult mai ridicat.

Castile cu fir, pe de alta parte, sunt mai ieftine si nu necesita incarcare regulata, dar iti pot sta in cale in cazul anumitor activitati si pot ingreuna folosirea telefonului.

Pentru a te ajuta sa gasesti cele mai bune casti de iPhone  pentru nevoile tale am realizat acest articol care descrie avantajele si dezavantajele ambelor modele, astfel incat sa poti compara rapid cele doua optiuni.

Calitatea sunetului – Sunetul este un criteriu de baza cand vine vorba de achizitionarea unei noi perechi de casti, indiferent de modelul ales. In cazul de fata, castile cu fir ofera, in general, o calitate mai buna a sunetului.

Acest lucru se datoreaza faptului ca modelul fara fir accepta mai putini kbps (kilobiti pe secunda) si poate intampina deseori intreruperi de conexiune cauzate de alte dispozitive din apropiere.

Daca folosesti in mare parte castile de iPhone pentru petrecerea timpului liber, atat castile cu fir, cat si cele fara fir iti pot oferi o calitate decenta a sunetului.

Comoditate – Multe persoane prefera castile fara fir, deoarece acestea permit miscarea libera in timp ce sunt folosite. Cu toate acestea, spre deosebire de castile cu fir, cele wireless necesita incarcare regulata.

Comoditatea este subiectiva in cazul de fata, depinzand foarte mult de nevoile fiecarei persoane in parte.

Daca ai nevoie de o pereche de casti de iPhone pentru activitati de mare intensitate, cum ar fi inotul sau alpinismul, alege modelul wireless.

Castile cu fir pot fi putin temperamentale cand vine vorba de lucruri precum rezistenta la apa. Totusi, daca iti doresti cea mai buna calitate a sunetului in timpul unei conversatii, ar trebui sa optezi pentru modelul cu fir.

Aspect – Dincolo de functionalitatea lor castile pot fi, de asemenea, un accesoriu vestimentar ce adauga un plus outfit-urilor de zi cu zi. Chiar daca aspectul este o chestiune de preferinta personala, majoritatea cumparatorilor din ultimii ani si-au aratat preferinta pentru castile discrete in detrimentul celor forate mari sau cele cu fire interminabile.

Acest lucru se datoreaza si faptului ca modelele de telefoane realizate de Apple au in general un aspect minimalist si elegant, care nu s-ar potrivi foarte bine cu o pereche de casti rigide.

Pret – Daca ai analizat deja celelalte criterii enumerate mai sus si esti gata sa iei decizia finala, mai exista inca un lucru important de luat in considerare: bugetul!

Castile fara fir tind sa fie mai scumpe decat cele cu fir, deoarece folosesc mai multe piese si sunt mai dificil de creat.

Cu toate acestea, exista si modele de casti cu fir la preturi care depasesc cu mult ofertele pentru castile wireless in functie de specificatii, material, brand, si altele. Un lucru este cu siguranta cert in ceea ce priveste bugetul alocat: nu exista un raspuns corect universal – depinde pentru ce doresti sa le folosesti si ce asteptari ai de la ele.

Prin urmare, exista o multime de factori de luat in considerare atunci cand cumperi un nou set de casti, iar majoritatea se reduc la ceea ce cauti intr-o pereche.

Esti mai preocupat de calitatea sunetului sau de portabilitate? Confortul este mai important pentru tine sau ai nevoie de niste casti care arata bine in combinatie cu un anumit articol vestimentar?