Sezonul cald aduce cu sine acele momente placute pe care le petreci alaturi de familie sau prieteni in serile racoroase de vara, in gradina casei.


Acele momente de care iti este dor atunci cand vremea nu o permite, momente de relaxare deplina intr-un cadru natural linistitor. Pentru acestea, ai nevoie de bancile de exterior potrivite, iar pe langa functionalitatea pe care o ofera, acestea reprezinta si obiect inedit de decor, in stilul preferat.

Alege dintre modelele de banci de exterior intr-un stil clasic sau hamace, scaune, fotolii si balansoare in care sa te relaxezi. Un set de masa de gradina, alaturi de scaune de gradina potrivite, reprezinta cea mai buna alegere pe care o poti face cand este vorba de crearea cadrului perfect de relaxare in gradina ta.

Ce tipuri de mobilier de exterior poti gasi in magazinul Shopimeo?

Din magazinul Shopimeo poti achizitiona numeroase tipuri de mobila de exterior. Pe langa dulapuri sau magazii prefabricate, poti alege diverse tipuri de banci de exterior, hamace sau altele. Asadar, ai posibilitatea de a alege dintre modelele de:

• banci pentru exterior cu structura de lemn sau metal;
• banca cu arcada din lemn;
• banci din fier forjat;
• balansoare leagan de doua, trei sau mai multe locuri;
• scaune rotunde tip leagan suspendat;
• hamace suspendate stil clasic;
• hamace suspendate tip scaun;
• hamace cu cadru din lemn;
• sezlonguri de diverse tipuri.

Ce banci de exterior sa alegi in functie de stilul gradinii?

Daca doresti sa transformi gradina intr-un spatiu modern, atunci poti alege o bancheta pliabila si o masa de gradina cu un design simplu, minimalist.

Daca, in schimb, doresti sa ii oferi gradinii tale un aspect vintage, poti alege o bancuta de gradina cu suport metalic, realizata din lemn, in culoare naturala.

Aceasta se va potrivi perfect peisajului natural si iti va oferi sansa de a petrece timp placut in mijlocul naturii citind, stand la povesti cu cei dragi sau pur si simplu lenevind.

Cu o banca tip jardiniera care sa complete perfect decorul inflorit, dar care sa intruneasca si aspectele de functionalitate poti completa perfect un cadru de poveste care sa iti redea starea de bine necesara dupa derularea activitatilor zilnice intense.

Relaxarea perfecta in gradina ta – ce alegi?

Magazinul Shopimeo iti ofera sansa de a achizitiona nu numai banci pentru exterior, ci si mese, scaune de gradina, hamace si multe altele.

Pentru momentele de relaxare deplina, cea mai buna alegere pe care o poti face este cea a unui hamac confortabil si rezistent.

Daca nu ai solutia potrivita pentru a-l agata, poti alege un hamac cu suport din lemn – acesta reprezinta si solutia ideala de relaxare, si elementul care completeaza decorul gradinii tale intr-un ton inedit.

De asemenea, poti alege hamace suspendate tip scaun sau sezlonguri in care sa te rasfeti in zilele calduroase sau in serile racoroase si placute de vara.

Ai atat de multe optiuni pe care le poti alege…toate dupa preferintele si nevoile tale.