Amenajarea unui spatiu, indiferent daca este un cadru domestic sau are drept destinatie anumite activitati, precum spatiile comerciale, saloanele de infrumusetare, unitatile de invatamant sau birourile, presupune specularea intr-un mod cat mai practic a perimetrului disponibil.


Alegerea mobilierului trebuie facuta astfel incat activitatile specifice sa se poata desfasura cu usurinta, iar design-ul general sa fie unul modern. Mobilierul pliabil reprezinta astfel cea mai buna alegere atunci cand vrei sa obtii o amenajare placuta, dar si practica.

Mobilierul pliabil

Categoria mobilierului pliabil este foarte ampla si cuprinde in special piesele mari a caror varianta clasica ocupa mult spatiu. Astfel, categoria meselor pliabile contine modele extrem de variate, de la mesele cu destinatii exacte, pana la cele destinate servirii mesei si amenajarii interioare.

Odata cu mesele, pot fi procurate si scaunele pliabile, extrem de practice si la indemana ori de cate ori este nevoie de o suplimentare a locurilor la o masa. Paturile pliabile reprezinta si acestea o categorie foarte solicitata, tocmai datorita faptului ca elibereaza mult spatiu in incapere.

Mobilierul pliabil la locul de munca

Daca doresti sa faci o reamenajare a spatiului de lucru, atunci adoptarea mobilierului pliabil se va dovedi extrem de practica, indiferent de domeniul de activitate. Vei scuti foarte mult spatiu, daca in salonul de infrumusetare alegi sa folosesti o masa masaj pliabila, usor de depozitat si de manevrat.

Tot aici iti va fi de folos o masa pliabila cu scaune, destinatiile acesteia fiind multiple si variate, astfel ca ii vei gasi utilitatea cu usurinta. Poti scuti si mai mult spatiu, daca adopti montarea unei mese pliabile de perete, extrem de usor de folosit si foarte simplu de pliat.

Pentru birou sau pentru o sala de clasa, o masa pliabila laptop va reprezenta varianta cea mai buna prin care spatiul disponibil va fi organizat practic si profitabil. Tot pentru spatiile de birouri, mesele extensibile pliabile isi vor dovedi utilitatea, fiind foarte practice atunci cand se organizeaza sedinte sau cursuri.

Mobila pliabila si confortul casei

A alege sa adopti pentru casa ta, cat mai multe piese de mobilier pliabil, se va dovedi o abordare foarte comoda, dar si foarte practica. O masa pliabila de 12 persoane este ideala pentru organizarea unei mese in familie, in restul timpului fiind stransa si depozitata intr-un loc retras.

O poti pozitiona oriunde in casa, atat in bucatarie, cat si in living, pe terasa sau pe un hol larg. Mobilierul pliabil se poate adapta oricarui tip de amenajare interioara. Chiar daca ai ales mobila alba pentru livingul tau, o masa pliabila alba va cadra perfect cu intregul ambient.

Pentru camera copiilor sau pentru biroul tau, vor fi foarte utile, atat o masa pliabila de perete, cat si masa pliabila laptop. Adoptand mobilierul pliabil pentru casa ta, te vei bucura de mai mult spatiu liber, vei intretine cu usurinta curatenia si vei fi pregatit sa faci fata cu succes vizitelor neanuntate.

Mesele si scaunele pliabile reprezinta o categorie de mare interes, atunci cand se doreste o amenajare interioara practica, frumoasa si foarte moderna.