Suma pasilor facuti in viata pana in acest moment este acest singur pas mare, pe care urmeaza sa il faci in ziua pentru care ai avut atata rabdare, inca de cand ai inceput sa visezi la sufletul tau pereche, si uite ca acum a venit si momentul acesta unic, nepereche.

Si cum altfel te poti prezenta la cel mai important eveniment din viata ta, decat intr-o rochie de mireasa printesa care te va ridica deasupra tuturor, un simbol de veneratie orbitor, stralucitor, inflorind in fata lor? Rochia de mireasa tip printesa este ca o floare, o lalea cu cupa intoarsa, care tot farmecul in lume prin tine si-l varsa.
 

Ce favoruri iti face rochia de mireasa printesa

 
Primul lucru care iese in evidenta, atunci cand se analizeaza componentele unei rochii de mireasa printesa, este fusta ampla, voluminoasa, cu un aspect usor infoiat, ca de la aerul adunat in ea, in cupa intoarsa de lalea, ca si cum tocmai atunci ai aterizat din al noualea cer, dupa o suava plutire,  de unde priveai cum se desfasoara pregatirile de petrecere, alaturi de mire.

La momentul potrivit, vei intra in sala de nunta cu onoruri in rochia de mireasa stil printesa, care iti face numeroase favoruri. Vei pasi precum o cuceritoare, a inimii lui si a inimilor celor care se vor trage un pic mai in spate pentru a te putea admira, de la distanta sigura, sa nu fie orbiti de ea, de rochia in care vei epata.

Acest model, in primul rand, evidentiaza doar ceea ce te flateaza. Exceleaza in a-ti pune in valoare atuurile, in a-ti afisa, intr-un mod elegant, contururile, facand parada cu tine in aceeasi masura in care faci parada si tu cu ea, fiind aici un pic de concurs intre doua frumuseti, pe care, bineinteles, tu il vei castiga.

In al doilea rand, prin insasi designul ei, aceasta rochie estompeaza ceea ce te dezavantajeaza. Indiferent de constitutia ta, fie ca esti „clepsidra”, foarte inalta, prea scunda sau atletica, aceasta tinuta se tine bine pe orice corp.

Te va ajuta sa aduci cu usurinta la standardele dorite un abdomen pe care l-ai vrea mai lucrat sau un picior pe care l-ai vrea mai tonificat, beneficiile unei rochii de mireasa printesa cu sclipici fiind ca va distrage si mai mult atentia de la ce nu vrei sa se vada, oferind alte optiuni asupra carora privirile iscoditoare sa cada.
 

De ce doar aceasta este pentru o printesa si altele nu

 
O printesa arata intr-un anume fel. Nu este suficient sa fie frumoasa si gratioasa, ci exista pretentia sa fie pur si simplu spectaculoasa. Cu asemenea asteptari, rochia de mireasa stil printesa trebuie sa provoace nu doar admiratie, ci si intrebari si mirari ca poate exista cineva, o atat de ireala Ea, care sa rascoleasca multimea, iar lui, ca si cum i-ar fi facut o vraja, complet inima.

Aceasta este puterea unei femei, in cea mai memorabila zi din viata ei. Dar ce anume din structura unei rochii de mireasa tip printesa o face atat de speciala?

Pai, impresioneaza prin cateva inovatii de design care le dadeau palpitatii domnilor la fiecare bal, la inceputuri aceasta tinuta fiind conceputa pentru a emana o eleganta fara egal intr-un cadru cat se poate de formal.

Este ampla, gratioasa de sus pana jos, intentionat creata pentru a avea efectul nemilos de a impresiona si de a subjuga privirile care fac greseala de a zabovi prea mult pe ea. Iar in cazul unei rochii de mireasa printesa cu pietre rezultatul este si mai devastator, scanteierile amplificand efectul orbitor al unei femei care paseste ca si cum toti cei adunati in sala de nunta ar fi supusii ei.

Este o creatie partial vestimentara, partial artistica somptuoasa, combinand o fusta vaporoasa, materiale fine, ornamente stralucitoare intr-o tinuta impunatoare.

O rochie foarte senzuala, dar intr-un mod cuminte, desi decolteul, mai degraba insinuat decat afisat, nu minte ca anumite surprize ai pastrat doar pentru cel care te-a intrebat, iar tu ai acceptat.

De asemenea, aceasta rochie este cu atat mai senzuala, cu cat dezvaluie mai mult in partea superioara, zona umerilor si a gatului fiind, de obicei, expusa. Sa fie si mai clar ca esti pusa pe fapte mari, imense, precum construirea unei noi vieti in doi, dar mai tarziu, acum petrecerea e-n toi.