Cu siguranta ideea generala a majoritatii oamenilor este aceea ca un semineu este acea constructie interioara folosita pentru a incalzi una sau mai multe incaperi in timpul verii.

Ce nu stiu acesti oameni este ca ideea de semineu s-a extins atat de mult, incat am ajuns sa avem numeroase produse care nici nu sunt folosite pentru incalzire, dar nici nu se afla la interior.

Astfel, ajungem sa vorbim de seminee exterioare, seminee ce pot fi folosite in fiecare sezon. Aici este vorba de bucatariile externe sau semineele de curte transformate pe vreme buna in gratare.

Desi pare ciudat, toate produsele amintite sunt considerate seminee de catre experti, modalitatea de creare si folosire fiind asemanatoare celei folosite de catre semineele clasice.

Ce modele de seminee exista?

Dupa cum deja a putut fi observat, exista mai multe tipuri de seminee decat ne putem noi imagina. Pe langa semineele clasice sau cele rustice pe lemne, avem o serie de produse nou aduse pe piata, produse ce inca nu sunt foarte populare la noi in tara.

Tinerii arhitecti de interior incep sa aduca in din ce in ce mai multe locuinte modele noi de seminee, de la cele cu bio-etanol, pana la cele electrice ce pot fi folosite si in cele mai mici apartamente.

Pe langa semineele care incalzesc interioarele, au aparut si o serie de constructii ce pot fi folosite in exterior. Acestea pot avea roluri multiple, de la a incalzi o portiune de curte, la a fi un gratar functional sau chiar un loc care aduna prieteni si in jurul caruia se formeaza noi amintiri.

La ce pot folosi un semineu in timpul verii?

Dupa cum deja am mentionat, exista seminee ce pot fi folosite pe post de bucatarii exterioare sau gratare. Acestea sunt constructii exterioare fixe, ce aduc un nou rol semineelor clasice.

Bucatariile exterioare nu sunt acele constructii de tip camera ca cele pe care le aveau bunicii nostri la tara. Acestea sunt de fapt bancuri de lucru ce folosesc principiul semineelor cu care am fost obisnuiti.

Vom avea astfel un gratar sau o plita pe lemne langa care avem construit si un intreg spatiu de lucru ce contine si spatii de depozitare pentru alimente.

Tot in seria de seminee exterioare intra si constructiile folosite pentru incalzire in timpul serilor mai racoroase. Acestea iau uneori forma unor gratare clasice in jurul carora se aseaza oamenii pentru a se incalzi, a frige o bezea si a spune povesti.

Sunt in cautarea unor specialisti in seminee – la cine apelez?

Daca va doriti sa aduceti beneficiile unui semineu in locuinta dumneavoastra, cu siguranta cei mai in masura sa va ajute sunt cei de la Seminee Expert. Experienta lor vasta in domeniu ii face sa aduca in casele oamenilor produse unice si de inalta calitate.

Daca intrati pe site-ul acestora – seminee-expert.ro – veti putea vedea intreaga gama de produse pe care acestia o pot oferi. Seminee pe lemne sub forme diverse, seminee moderne exclusiviste sau seminee pe gaz – acestia vi le pot oferi pe fiecare in parte.

Tot ce trebuie sa faceti este sa ii sunati sau sa le lasati un mesaj in care le spuneti ceea ce aveti in gand, iar ei va vor raspunde si va vor oferi o varianta de lucru in cel mai scurt timp.

Date de contact:
Telefon: +4 0721 280 587
+4 0784 292 820
+4 0744 207 437
Fax: +4 031 8169286
E-mail: [email protected]
Showroom: Strada Petrache Poenaru, Nr 2, sector 5, Bucuresti