Oricat de mult ne place o mare schimbare a casei, uneori schimbarile cele mai mici care pot avea cel mai mare impact. Redecorarea camerelor cu schimbari simple este o modalitate excelenta de a ne face casele (si noi) sa ne simtim revigorati.

Astazi va impartasim modurile noastre preferate de a va face spatiul de locuit sa se simta nou-nout.

1. Mutati mobila

Pur si simplu mutarea in jurul mobilierului dvs. existent intr-o compozitie noua poate fi transformatoare pentru o camera. Incercati sa va pozitionati canapeaua astfel incat sa fie orientata spre lumina soarelui pentru a absorbi razele reparatoare sau creati zone comune de sedere cu fotolii care se confrunta unul cu celalalt pentru a starni conversatia.

Schimbati mesele laterale de la dormitoare care se pot dubla ca mese personale pentru bauturi sau pot fi locul perfect pentru o planta sau o lumanare bine plasata pentru confort. Prin rearanjarea mobilierului, puteti reseta modul in care utilizati o camera, puteti fi creativ cu mobilierul si ii puteti oferi un nou scop.

2. Adaugati textura

O modalitate instantanee si usoara de a crea un aspect nou este cu textura. Fie ca este vorba de asezarea unui covor tesut manual din fibre naturale sub picioare pentru a adauga confort si culoare, sau de a arunca o blana dubla de oaie super moale peste canapea pentru a schimba lucrurile, adaugarea de texturi va schimba senzatia unei camere intr-o clipita.

Si nici nu simti ca trebuie sa te opresti la o noua textura. Suntem mari fani ai straturilor pentru un interior personalizat. Cateva covoare stratificate unul peste altul pot oferi spatiului tau o noua dimensiune, iar camerei tale un senzatie complet noua.

3. Imbratiseaza lumina naturala

Deschideti draperiile si jaluzelele si lasati lumina sa intre. Umplerea unei incaperi slabe cu lumina naturala poate insufla o noua energie in ea si, de multe ori, veti descoperi ca veti dori sa o folositi mai mult.

Daca aveti perdele grele, acesta ar putea fi un moment minunat pentru a le schimba cu o tesatura mai usoara de in sau bumbac, pentru a lasa sa patrunda mai multa lumina.

Si daca aveti camere deosebit de intunecate, un super truc este sa va extindeti stalpul draperiei cu mult peste rama ferestrei, astfel incat perdelele sa poata fi impinse imediat inapoi si sa nu blocati nimic din toate acestea.

4. Schimbati accesoriile

O modalitate excelenta de a da un aspect nou unei camere este cu cateva accesorii bine plasate. Prezentarea lumanarilor, vazelor si cartilor adauga personalitate si interes spatiului tau.

Merita sa le schimbati in fiecare sezon pentru a pastra lucrurile proaspete. Si nu va opriti la accesoriile mai mici, incercati sa va schimbati si opera de arta de pe pereti.

Trecand imprimeurile dintr-o camera in alta, puteti oferi spatiului un sentiment de noutate. In plus, puteti obtine o noua apreciere a operei de arta sau a fotografiilor de familie atunci cand acestea sunt scaldate in lumina noua.

5. Adu exteriorul inauntru

Luati in considerare introducerea de plante pentru interes sau de flori in nuante de sezon pentru a adauga o senzatie de proaspat spatiului dvs. – adaugarea de interes pe tot parcursul anului, acestea pot ajuta sa faca o casa sa se simta eleganta si iubita.

Si nici nu trebuie sa cheltuiesti o avere, o crenguta bine asezata intr-o vaza stransa la plimbare poate avea la fel de mult impact ca un buchet de flori proaspete.