Deşi tumultul vieţii de zi cu zi presupune multă libertate de mişcare şi rapiditate, deşi doamnele şi domnişoarele tind spre un look relaxat şi sportiv, cu toate acestea, rochia nu ar trebui să dispară din vestimentaţia feminină.

Rochia în viaţa de zi cu zi

Chiar dacă ţi-ai propus să ai un outfit comod şi practic pentru activităţile de peste zi, nu înseamnă că trebuie neapărat să adopţi doar haine sport.

Varietatea de modele de rochii existentă pe piaţa de specialitate, te va ajuta întotdeauna să descoperi rochia potrivită oricărui context.

Fie că ai activităţi de birou, fie că mergi mult pe jos sau predai într-o şcoală, fie că eşti medic sau eşti în ziua ta liberă şi mergi la cupărături, nu ezita să îţi creezi un look distins, alegând să porţi o rochie modernă şi comodă.

Un look urban casual

Vrei să pleci la plimbare prin oraş sau să faci o sesiune de cumpărături, atunci alege un model din categoria rochii tip sacou. Sunt rochii extrem de moderne, uşor de accesorizat şi potrivite contextelor de peste zi.

Se potrivesc oricărui tip de încălţăminte şi îţi vor da posibilitatea de a le purta cu geanta ta preferată. Sunt practice şi confortabile, îţi oferă libertate de mişcare şi te vor ajuta să ai un aer tineresc şi plin de vitalitate.

Citeste continuarea articolului aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.