Briza diminetii are sa va spuna niste secrete. Nu va culcati la loc. Trebuie sa va intrebati ce va doriti cu adevarat. Nu va culcati la loc. – Rumi

Faptul ca va treziti la acceasi ora in fiecare noapte fara alarma ar putea fi un semn caruia e bine sa-i acordati atentie. Sunteti o fiinta umana cu un flux de energii ce va trec prin corp si de care s-ar putea sa nu fiti constienti.

Meridianele energetice ale corpului sunt conectate de un sistem orar care, conform medicinei antice chinezesti, transmite energia in diferite parti ale corpului in anumite momente din zi. Daca va treziti in fiecare dimineata intre orele 3 si 5, se poate ca energiile corespunzatoare respectivelor zone din corp sa fie blocate sau slabite.

Tulburarea somnului intre orele 9 si 11 seara

Majoritatea persoanelor se culca in intervalul 21:00-23:00. Dificultatea de a adormi in aceasta perioada denota prezenta stresului si a grijilor in timpul zilei. Energiile pozitive, meditatia, relaxarea si tensionarea succesiva a muschilor, precum si exercitiile de relaxare sunt cea mai buna recomandare pentru a reusi sa adormiti.

Daca va treziti in intervalul 23:00-01:00

Conform medicinei antice chinezesti, aceasta fereastra este momentul in care meridianul energetic al vezicii urinare se activeaza. Trezirea in cadrul acestui interval este asociata cu dezamagirile emotionale. Incercati sa practicati mai multa acceptare neconditionata de sine si iertarea celor care v-au gresit pentru a putea adormi mai usor.

Trezirea in intervalul 01:00-03:00

Conform medicinei chinezesti, acest meridian este asociat cu ceasul intern si ficatul. Trezirea in aceasta fereastra de timp denota sentimente de furie si un exces de energie yang. Incercati sa beti mai multa apa rece si sa preluati controlul asupra situatiilor care v-au cauzat respectiva furie pentru a reusi sa adormiti in pace.

Trezirea in intervalul 03:00-05:00

Trezirea in cadrul acestui interval de timp este conectat de meridianul de energie ce trece prin plamani precum si cu starea de tristete. Pentru a reusi sa adormiti din nou, executati mai multe respiratii adanci, lente si eprimati-va credinta in Puterea Superioara pentru a va ajuta.

Daca momentul in care va treziti se regaseste in intervalul 03:00-05:00, s-ar putea sa primiti un semnal de la Puterea Superioara care incearca sa va atraga atentia asupra unor mesaje ce va sunt trimise pentru a va alinia cu scopul dumneavoastra superior.

Cititi mai multe in cele ce urmeaza in legatura cu acest interval importat pentru capacitatea dumneavoastra de a recepta respectivele mesaje.

Daca va treziti in intervalul 05:00-07:00

In aceasta perioada a diminetii, fluxul de energie se afla in intestinul gros. Totodata, acest interval denota un blocaj emotional. Incercati sa va intindeti muschii sau sa mergeti la baie pentru a reusi sa adormiti din nou.

Iata motivul pentru care va treziti la aceeasi ora in fiecare noapte

Functiile creierului si trezirea in mijlocul noptii

Creierele noastre nu sunt pe deplin in stare de alerta atunci cand ne trezim subit in mijlocul noptii. Conform NewYorker.com „Una dintre consecintele trezirii subite, mult prea devreme, este un fenomen numit somn din inertie.

Acestuia i-a fost asociat numele in 1976 si se refera la perioada dintre procesul de trezire si starea totala de constienta, timp in care sunteti ametiti de somn. Cu cat trezirea este mai abrupta, cu atat somnul din inertie este mai sever”.

Atunci cand ne trezim subit in mijlocul noptii, partea prefrontala a cortexului din creier, care este implicata in procesele de luare a deciziilor si de control, nu este inca lucida. Nu suntem capabili sa dezvoltam idei inteligente atunci cand ne trezim in timpul noptii, asa ca evitati sa luati vreo decizie importanta.

Trezirea si indeplinirea scopului superior

Ciclul dumneavoastra de somn este un proces in care visati si in care puteti primi mesaje de la Entitati divine despre calea dumneavoastra in viata. Visele pot divulga diferite detalii in legatura cu drumul spiritual pe care va aflati. Ca fiinta umana pe un astfel de drum, trebuie sa fiti constienti de semnele pe care Puterea Superioara vi le trimite.

In acelasi mod in care problemele emotionale se manifesta in corp sub forma de durere, spiritualitatea poate capata o forma corporala de manifestare. Scanteia divina din interior, pe care toti o avem, este somata in momentul in care va treziti. Acest semnal din partea Puterii Divine este un lucru cu care trebuie sa traiti in armonie.

Foarte multe persoane cred ca suntem pe Pamant pentru a invata, pentru a ne dezvolta si pentru a ne transforma in versiuni mai bune ale noastre. Unii numesc acest proces „evolutia” catre un nivel superior de cunoastere sau constienta de ascensiune. Cunoasterea scopului superior face parte din tot acest proces.

Fie ca ascensiunea este un lucru in care credeti sau nu, atunci cand va treziti in mod repetat intre 3 si 5 dimineata denota faptul ca sunteti speciali. Fiinta Superioara are nevoie sa acordati mai multa atentie acestui interval, asa ca fiti atenti dupa mesajele ce va sunt transmise si actionati pentru a va alinia cu Divinul.