Dulapul de baie este esential pentru depozitarea produselor cosmetice, articolelor de igiena, ustensilelor de ingrijire si periilor de par.

Daca doresti sa cumperi dulapuri baie, le vei gasi in multe variante si anume, suspendate, cu oglinda, dulap hol baie, cu spoturi luminoase etc. Poti vedea variantele de la Ikea si Dedeman.

Dimensiunile dulapului de baie trebuie sa se potriveasca spatiului disponibil. Desigur, poti cumpara diferite dulapuri individuale sau le poti combina unele cu altele. Avantajul este ca poti pune impreuna dulapuri baie ca un set, in functie de dimensiunea baii tale.

Pentru ca dulapurile sa nu-si piarda efectul si sa se combine vizual armonios, este important sa fie coordonate intre ele. Nu numai in baie, ci si in bucatarie, in sufragerie sau in hol, pot fi folosite diferite dulapuri de baie daca optica o permite.

Ceea ce diferentiaza dulapurile de baie de alte tipuri de mobilier, este capacitatea lor de a rezista la umiditate ridicata si stropirea cu apa. Deoarece baile din apartamente si case sunt in general destul de mici, dulapurile de baie sunt create intr-un mod bine gandit.

Dulap baie suspendat

Daca spatiul din baie este limitat, atunci un dulap baie suspendat este perfect pentru baia ta. Montat pe perete si atasat la inaltimea adecvata, este bine protejat de mainile copiilor si, astfel, ofera si spatiu pentru cosmetice sau medicamente.

Un dulap baie suspendat ofera, de asemenea, o utilizare optima a spatiului, deoarece poate fi plasat si deasupra altor piese de mobilier din baie, a chiuvetei, a radiatorului sau a cazii.

Dulapurile dotate cu usi sunt locul ideal de depozitare pentru , produse de ingrijire si pentru medicamente.

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}