„A folosi sau a nu folosi pigmenti, aceasta-i intrebarea!” Poti oare transforma o tinuta banala in una memorabila doar prin simpla aplicare a acestor particule stralucitoare? Iata cum poti capta toata atentia printr-un mic truc de make-up!

Ochii asigura prima forma de contact subtil dintre doua persoane, iar atunci cand este vorba de ochii unei femei se pare ca magia lor sfideaza granitele rationalului. O simpla privire poate sa ingenunchieze regi si sa cucereasca chiar si cele mai dificile caractere.

Puterea emanata de la acest nivel al fetei a fascinat omenirea de-a lungul timpurilor, anticii fiind printre cei mai interesati sa descopere vraja deosebita prin care pot ochii sa-i ravaseasca pana si pe cei mai puternici conducatori.

Femeile arabe si indiene sunt printre cele mai cunoscute pentru tehnicile de accentuare a frumusetii ochilor cu ajutorul diverselor produse de machiaj.

De la fardurile in culori regale la misticismul khol-ului, acestea au reusit sa atinga cea mai inalta treapta pe scara rafinamentului si seductiei feminine.

Cultura egipteana este, de asemenea, renumita pentru nuanta profiunda de albastru folosita pentru pleoape si negrul dramatic utilizat pentru conturul ochilor.

In prezent, dorinta artistilor de makeup de a perfectiona tehnicile anticilor se poate remarca in varietatea tipurilor de mascara si pigmenti de pe piata. Tocmai din acest motiv, aceste doua produse colosale nu trebuie sa iti lipseasca niciodata din trusa de infrumusetare!

Fii o zeita cuceritoare in orice moment

Avantajul suprem al acestor articole este ca pot fi folosite de oricine, indiferent de varsta sau forma ochilor, rezultatul obtinut fiind intotdeauna senzational.

Mai mult decat atat, particulele stralucitoare sunt un aliat de incredere in momentul in care vrei sa transformi machiajul de zi intr-unul de seara.

Aplica particulele preferate, adauga un set de gene false, luciu si contur de buze sau rujuri mate si vei obtine un aspect glamorous, de diva in lumina reflectoarelor. Niciodata nu a fost mai simplu sa obtii un look fabulos!

Cu ajutorul unor pigmenti vei putea realiza adevarate opere de arta. Nuantele cameleon cu reflexii roz-verzi, verzi-aurii, rosiatice-aramii, rosiatice-aurii, verzi-rosiatice sau roz-mov sunt spectaculoase!

Intensifica privirea si culoarea irisului aplicand pe mijlocul pleoapei aceste particule perlate! Granulatiile diferite vor reflecta lumina intr-un mod sublim, conferind stralucire si o noua dimensiune machiajului.

Aplica-i ca un profesionist!

Daca te confrunti cu cearcanele, privirea este obosita si vrei sa schimbi tonusul tern al fetei, pe langa anticearcan sau iluminator, foloseste pe arcada superioara sau in coltul intern al ochiului si aceste particule, pentru un plus de luminozitate. Vei observa cum in doar cateva secunde privirea ta capata un alt vibe, mult mai tonic.

Pentru a beneficia cat mai mult de potentialul acestui produs, invata chiar de la specialisti cum sa il aplici corect. Unul dintre trucurile esentiale consta in pregatirea initiala a pleoapei, prin intermediul bazei fixatoare pentru pigmenti sau a unei baze de make-up cremoase si rezistente la care sa adere cu usurinta aceste particule.

Cu o pensula plata pentru fardul de ochi sau cu degetul fixeaza fulgii alesi. Daca iti doresti un aspect mai dramatic, cu o intensitate mai mare, pulverizeaza pe pensula un puf din spray-ul fixator pentru machiaj, dupa care aplica pigmentul.

Apeleaza la pigmenti ori de cate ori iti doresti o zi speciala. Nu ai nevoie de o ocazie anume pentru a face acest lucru, de aceea, bucura-te de frumusetea lor oricand vrei sa te rasfeti. Fie ca ii aplici pe fardurile mate, fie singuri, direct pe suprafata pleoapei, rezultatul va fi de poveste.